Dedičia - Robbins, Harold (GEMINI, 1992)
Bestseller amerického spisovateľa. Román z prostredia amerických filmových hviezd, všemocných producentov, distribútorov, filmových a literárnych aqentov. Autor veľmi otvorene, sugestívne a napínavo zobrazuje naplnené i nenaplnené ľúbostné vzťahy, posadnutosť mocou, peniazmi, ženami, slávou i drogami...