Svět nad propastí - Fosarová, Grazyna; Bludorf, Franz (Dialog, 2012)
Autorská dvojice je známá českým čtenářům z předchozích publikací: Intuitivní logika, Chyby v matrix, Předurčené události a Fakta o převtělování. Tentokrát varují před možným ohrožením existence lidstva. Předkládaná fakta bohužel vycházejí z důkladných vědeckých expertíz. Nevyzpytatelnost a proměnlivost fyzikálních zákonů demonstrují na schopnostech polského jasnovidce Kryzsztofa Jankowského. Akutní ohrožení lidstva představuje také nebývalá seizmická činnost a ochlazování Země v důsledku poklesu sluneční aktivity.