Osobnosti Slovenska 1 1. - Leikert, Jozef (Príroda s.r.o. Bratislava, 2010)
Publikácia priblíži čitateľom životné osudy a dielo ľudí, ktorí sa natrvalo zapísali do pamäti nielen súčasníkov, ale i nasledujúcich generácií. Sú to ľudia neraz skromní, nenápadní, ale čímsi jedineční. Ich spoločným znakom je, že hoci žili v rôznych dobách a v odlišných podmienkach, tvorili dejiny našej krajiny a zanechali po sebe dielo, nad ktorým sa oplatí zamyslieť.
Keywords: biografie; osobnosti -- Slovensko; slovenská literatúra