Dobré, zlé a škaredé šaty. 2. - Petroffová, Shani (CooBoo - Albatros Media a.s, 2012)
Angeline dobrodružstvá pokračujú druhou časťou série Počertená, v ktorej mladá hrdinka napokon pristúpi na ponuku svojho otca ľ diabla. Ten sa ju snaží naučiť ako dostať svoje diabolské schopnosti pod kontrolu a ako ich vedieť správne používať, no Angeline zručnosti stále za veľa nestoja. A tak niet divu, že sa musí potýkať s trapnými situáciami ako je vyznanie lásky Colovi Danielsovi, do ktorého je, mimochodom, po uši zaľúbená, či pretrpieť školský večierok v príšerných šatách, pre ktoré je všetkým na smiech. Aspoňže má pri sebe Gabi ľ vernú kamošku, ochotnú pomôcť jej dávať podobné situácie do poriadkuů