Často si vymýšľam... - Balog, Zvonimír; Balog, Zvonimír; Kulihová, Alica (Perfekt, a.s. Bratislava, 2013)
Na túto knihu si dávajte pozor. Môže byť nebezpečná. Môžete ňou urobiť z ľubovoľného človeka jeleňa. Okrem Matúša. Môže ísť namiesto vás každý utorok do školy. Aj na záchod. Môžete ju jesť kliešťami na cukor. Môžete s ňou chodiť po stene. Ale iba prvých dvadsať rokov. Môžete ju liečiť pomocou sedemhlavého draka. Môžete ju občas nastriekať do vzduchu proti nude. Môžete si do nej vylisovať zopár osamelých upírov. A môžete ňou nechať niečo zmiznúť. Napr. nasledujúci text : Môž ou ko p ť chr m lop cr c.
Keywords: chorvátska literatúra; literatúra pre deti; príbehy o deťoch; humorné príbehy; pre čitateľov od 8 rokov