Magnáti (siedmej veľmoci). 3/1 - Archer, Jeffrey anglický autor 15. apríla 1940 (Motýľ, 1997)
Príbeh dvoch výnimočných mužov - masmediálnych magnátov, ktorí v túžbe ovládnuť najväčšiu tlačovú veľmoc na svete, neváhajú obetovať svoju česť, rodinu, lásku i priateľstvo. Autor v dvojdielnom románe rozpráva príbeh dvoch výnimočných mužov našej doby. Keitha Townsenda a Dicka Armstronga. Spája i neprekonateľne ich rozdeľuje súperenie v získavaní nadvlády. Čitateľ s napätím sleduje životné príbehy plné úspechov i pádov, lásky i nenávisti, čestnosti i úskokov a vlastne do konca príbehu sa nevie rozhodnúť, ktorý z nich je pravý hrdina.