Poklad nad všetky poklady - Habovštiak, Anton slovenský spisovateľ 22. septembra 1924 - 14. apríla 2004 (LÚČ, 1991)
Obsah: 1. O chlapcovi, čo prinášal jar 2. Poklad nad všetky poklady 3. Radosť je cennejšia ako zlato 4. Rodičovské požehnanie stavia deťom domy 5.Chamtivá nevesta 6. Kto čo robí, sebe robí 7. O najväčšom zrne na svete 8. Bol raz jeden taký kvet 9. Ako jeden netvor mútil vodu