365 rozprávok a básničiek na dobrú noc - Cpin, Peter slovenský ilustrátor, výtvarník, grafik 8. novembra 1947 (Bratislava EGMONT, 1991)
365 rozprávok a básničiek na dobrú noc od januára až po december.
Keywords: nemecká literatúra; literatúra pre deti; rozprávky - moderné; rozprávky - klasické; poézia; pre čitateľov od 5 rokov