Cesty, schody a terasy - Swiftová, Penny (PRÍRODA, 1997)
V knihe čitateľ nájde návod na zhotovenie štýlových a profesionálne vyzerajúcich záhradných prvkov, ktoré zlepšia vzhľad a zvýšia hodnotu domova a záhrady. Čitateľ potrebuje len základné vybavenie a zručnosť...