Cesty, schody a terasy - Swiftová, Penny; Szymanowski, Janek; Clarke, Clarence; Pavlendová, Gabriela; Koršňáková, Paulína (Bratislava PRÍRODA, 1997)
V knihe čitateľ nájde návod na zhotovenie štýlových a profesionálne vyzerajúcich záhradných prvkov, ktoré zlepšia vzhľad a zvýšia hodnotu domova a záhrady. Čitateľ potrebuje len základné vybavenie a zručnosť...
Keywords: Stavajte s nami; anglická literatúra; záhradná architektúra; stavby -- v záhrade -- plánovanie -- dizajn; cesty -- v záhrade; schody -- v záhrade; terasy -- v záhrade; populárno-náučné publikácie; príručky