Nepoznaný svet zvierat - Chinery, Michael (Mladé letá, 1998)
Táto knižka vás zavedie do rozmanitej a často nepriateľskej živočíšnej ríše na Zemi. Dozviete sa v akom prostredí zvieratá žijú, ako lovia korisť. ako sa bránia pred nepriateľom. Kniha je obohatená farebnými ilustráciami a je určená deťom, ktoré majú vzťah k živej prírode.