Nepoznaný svet zvierat - Chinery, Michael; Plesníková, Tatiana; Laciková, Darina; kolektív ilustrátorov (Bratislava Mladé letá, 1998)
Táto knižka vás zavedie do rozmanitej a často nepriateľskej živočíšnej ríše na Zemi. Dozviete sa v akom prostredí zvieratá žijú, ako lovia korisť. ako sa bránia pred nepriateľom. Kniha je obohatená farebnými ilustráciami a je určená deťom, ktoré majú vzťah k živej prírode.
Keywords: literatúra pre deti; lesy; savana; préria; rieka; jazero; polárna krajiny; výskyt; pre najmenších čitateľov