3. Najšikovnejší poník na svete - Boehmeová, Julia; Wiechmannová, Heike; Sadloňová, Zora (Fragment, s.r.o. Bratislava, 2010)
Tina zažíva najväčší šok svojho života! Cestou z pretekov jej niekto ukradol jej milovaného poníka. Ako sa to mohlo stať? Tina je opustená a nešťastná. Stretne sa ešte niekedy so svojím štvornohým kamarátom? Zisti, ako to všetko dopadne!
Keywords: Tina a Pony; nemecká literatúra; literatúra pre deti; príbehy o deťoch; príbehy o zvieratkách; kone; pre čitateľov od 9 rokov