Až po uši - Benková, Jana slovenská autorka 1970 (Bratislava Motýľ, 2013)
Čo myslíte, dámy, dokáže žena odpustiť mužovi, keď ju odmietne? V živote krásnej potvory Amélie - slečny nebezpečnej, ktorá celý život len využívala pozornosť mužov a ich luxusné dary, taký chlap bol. Prvý raz sa skutočne zamilovala, no on dal napokon prednosť inej...
Keď sa ich životy opäť pretnú, Amélia sa chytí šance a zdá sa, že s Matejom môžu prežiť najkrajšiu romancu na svete. Alebo nie? A nakoniec - podarí sa Amy zmeniť svoju novú susedu, nesmelé dievča z dediny, na modernú a rafinovanú mestskú slečinku?
BONUS k hlavnému príbehu - autorkine poviedky o láske.
Keywords: slovenská literatúra; príbehy o láske; príbehy zo súčasnosti; súčasná slovenská autorka