Gruľko na karnevale - Zachoder, Boris (Mladé letá, 1985)
Ak chcete verte, ak chcete nie, ale žilo vraj jedno prasiatko a volalo sa Gruľko. Bolo vám to neobyčajné prasiatko - vedelo chodiť na zadných nohách...