Gruľko na karnevale - Zachoder, Boris; Baranková, Vlasta; Rovenská, Oľga (Bratislava Mladé letá, 1985)
Ak chcete verte, ak chcete nie, ale žilo vraj jedno prasiatko a volalo sa Gruľko. Bolo vám to neobyčajné prasiatko - vedelo chodiť na zadných nohách...
Keywords: ruská literatúra; literatúra pre deti; príbehy o zvieratkách; rozprávky - autorské; interaktívne knihy; pre najmenších čitateľov