Parížski mohykáni II. 3/1 - Dumas, Alexandre francúzsky autor 24. júla 1802 - 5. decembra 1870 (Smena, 1970)
Veľká freska Paríža pred revolúciou roku 1830. Romantický ľúbostný príbeh Justina a Miny, ktorý autor nazval príbehom trpiaceho srdca...