Oznamujeme všetkým majiteľom hrobov - Karpinský, Peter slovenský autor, pedagóg 3. novembra 1971 (Vydavateľstvo Spolku slovenských spisovateľov, 1998)
Zbierka poviedok víťaza literárnej súťaže RUBATO 1998.Poviedky: Najväčšia hviezda je lampa pod mojím oknom, Súkromná sfinga, Synovia Boží, Holubí dom, Hady na snehu, Jantárová cesta, Oznamujeme všetkým majiteľom hrobov.