Všetko pre dievčatá - Coote, Roger; Hanáček, Juraj (Bratislava Mladé letá, 1998)
V príručke, určenej predovšetkým pre dievčatá nájdeš informácie o rôznych športoch, súťažiach a športovcoch, záľubách, umení, prírode a o vede, ale aj o zdravej výžive, cvičení, starostlivosti o pleť a o móde. Napovie, ako zaujímavo stráviť voľný čas, zároveň doplní vedomosti.
Keywords: anglická literatúra; literatúra pre deti; starostlivosť o zdravie; móda; stravovanie; šport; záľuby; umenie; dejiny