Trsteniarik - Kincl, Jaromír; Smetana, Zdeněk; Suballyová, Ľubica (Albatros Praha, 2008)
Nezbedný škriatok v zelenom tričku, s veľkým nosom a siedmimi vláskami na hlave, zvedavý rarášok, ktorý všetko popletie, ale veľký dobrák, vždy pripravený podať pomocnú ruku každému, kto ju práve potrebuje - to je Trsteniarik.
Keywords: česká literatúra; literatúra pre deti; leporelo; pre najmenších čitateľov