V prístave - Švarc, Jozef; Prasličková, Eva (Viktoria Print, spol. s r.o. Bratislava, 2004)
Leporelo pre najmenšie deti o živote v prístave doplnené textom a otázkami k obrázkom.
Keywords: literatúra pre deti; leporelo; interaktívne knihy; pre najmenších čitateľov