Potrat ano-ne - Pekárková, Milena; kolektív autorov (Grada Publishing, spol. s r. o., 2000)
Úvod ke knize píše lékař, gynekolog a sexuolog, Radim Uzel; doslov pak farář husitské církve Milan Salajka. Jádro celé publikace tvoří příběhy žen, které stály před tímto závažným rozhodnutím; příběhy vychází z pera publicistek Mileny Pekárkové a Hany Primusové.