Haló, tu je tvoja láska! 2. - Benková, Jana (Bratislava SPOLOČNOSŤ 7 PLUS s.r.o., 2013)
Príloha časopisu Emma
Voľné pokračovanie príbehu Jany Benkovej - Ben a Maxová. Milena je zasnúbená, jej sestra sa odsťahovala naspäť do Prahy, nočná šou si drží počúvanosť a s Benom sa stále hádajú. Milene zrazu začne vyvolávať neznámi chlapík, ktorý nepovie nič iné, len : Haló, tu je tvoja láska! Začne sa trápiť, vymení si telefón a jej snúbenec je stále v práci, takže ju nemôže ochrániť. Všetko sa zlomí, keď sa jej šialenec dostane do bytu,a s týmto pozdravom jej zavolá Ben...
Príloha časopisu Emma
Keywords: príbehy o láske; súčasná slovenská autorka; slovenská literatúra