Basni - Krylov, Ivan Andrejevič (Moskva Detskaja literatura, 1975)
Kniha obsahuje rozsiahly výber bájok v ruskom origináli.
Keywords: ruská literatúra; literatúra pre deti; príbehy o zvieratkách; bájky; texty v ruštine; pre čitateľov od 9 rokov