The Judas Strain : Sigma Force 4 - Rollins, James (HarperCollins Publishers, 2007)
Děsivý příběh o prastaré hrozbě, která znovu povstává, aby zaplavila moderní svět a o zoufalé naději, která je ukryta na nejpřekvapivějším místě ze všech: v jazyce andělů. Z hlubin Indického oceánu se vynoří hrozivá epidemie, aby zničila lidstvo - neznámá, neporazitelná a smrtící choroba, která je však pouhou předzvěstí záhuby, jež má následovat. Na palubě zábavní jachty proměněné v provizorní nemocnici pátrají agenti tajné organizace SIGMA Force - po odpovědích na otázky kolem pohromy, jež se náhle objevila na světle světa.