Recepty pro jeden hrnec z celého světa - kolektív autorov (Reader's Digest Výběr, 1996)
Hrnec je všestranný pomocník pro přípravu jídel z celého světa. Můžete v něm vařit polévky, dušená masa, kari, zapékané pokrmy, ale i sladké koláče. Stačí jen vybrat ten správný recept a pustit se do vaření.