Vitamínová biblia : Ako sa dá žiť zdravšie užívaním vhodných vitamínov a potravín - Mindell, Earl (Glória Kiadó, 1995)
Táto kniha sa snaží čo najlepšie vysvetliť spletité a mnohokrát nebezpečné vzájomné účinky, vyskytujúce sa medzi liekmi a vitamínmi. Vysvetľuje ako sa dá žiť zdravšie užívaním vhodných vitamínov a potravín...Antikoncepčné prípravky podávané ústami môžu narušiť zužitkovanie vitamínov B6, B12 a C, ako aj kyseliny listovej! Vitamíny B1 a B6 môžu pomôcť pri zvládnutí nevoľnosti počas morskej choroby a v priebehu letu! Ak váš jedálniček obsahuje veľa bielkovín, stúpa potreba vitamínu B6! Kniha sa snaží čo najlepšie vysvetliť spletité a mnohokrát nebezpečné vzájomné účinky, vyskytujúce sa medzi liekmi a vitamínmi.