Dada Nálada predpovedá budúcnosť. 4. - McDonaldová, Megan americká autorka pre deti 28. februára 1959 (Slovart s.r.o, 2012)
Dada Nálada má v každej situácii tú správnu náladu, a teraz má dokonca aj prsteň na predpovedanie budúcnosti. Dadin prsteň má extra špeciálnu moc predpovedať budúcnosť. Podľa "Madam N" (Nálady) sa znova zjaví dlhoročný maskot Klubu trdla pocikaného, Dada získa vytúženú nálepku s trojrohým klobúkom za test z gramatiky a dôvodom nových okuliarov pána učiteľa je vraj nová láska!