Londýn - Ulbrich, Reinhard; Wrba, Ernst; Murcinová, Iveta (Bratislava Slovart, 1999)
Fotografie známych londýnskych pamiatok i momentky zo života Londýnčanov, doplnené textom.
Keywords: nemecká literatúra; regionálna geografia; hlavné mestá; turistika; Londýn; Veľká Británia; populárno-náučné publikácie; obrazové publikácie