Chorvátsko Jadranské pobrežie. - Balák, Štefan (Bratislava INKA)
historicko-kultúrny prehľad
turistické trasy
chorvátsko-slovenský slovníček
Keywords: Chorvátsko; vlastiveda; Jadranské pobrežie; turistický sprievodca