Pohľady na slovenskú dramatiku divadlo a kritiku I. - Pašteka, Július (Bratislava Národné divadelné centrum, 1998)
Dva zväzky štúdií o slovenskej dramatike, divadle a kritike od významného slovenského literárneho, divadelného a filmového vedca.
Keywords: slovenská literatúra; divadlo -- dejiny; dráma; divadelná kritika; odborné publikácie