Pohľady na slovenskú dramatiku divadlo a kritiku II - Pašteka, Július (Národné divadelné centrum, 1998)
Dva zväzky štúdií o slovenskej dramatike, divadle a kritike od významného slovenského literárneho, divadelného a filmového vedca.