Sexuálne šťastie pre ženy - Yaffé, Maurice; Fenwicková, Elizabeth (Osveta, 1991)
Praktická ilustrovaná príručka pre ženy - ucelený návod ako dosiahnuť sexuálne naplnenie, dotazníky, svojpomocné programy, zlepšovanie sexuálneho života, problémy v sexe.