Sexuálne šťastie pre ženy - Yaffé, Maurice; Fenwicková, Elizabeth; Gombošová, Anna (Martin Osveta, 1991)
Praktická ilustrovaná príručka pre ženy - ucelený návod ako dosiahnuť sexuálne naplnenie, dotazníky, svojpomocné programy, zlepšovanie sexuálneho života, problémy v sexe.
Keywords: sexuálne šťastie; anglická literatúra; sexuológia; sexuálna kultúra; sexuálna orientácia -- ženy; partnerské vzťahy -- komunikácia -- nevera -- žiaralivosť; sex -- a zdravie -- pohlavné choroby; antikoncepcia; populárno-náučné publikácie