Jediný dotyk. 2. - Warrenová, Tracy Anne americká autorka (Slovenský spisovateľ, a.s, 2013)
Po románe Jediný bozk pokračuje populárna séria o šľachtickom rode Byronovcov z Braebournu ďalším vzrušujúcim príbehom, odohrávajúcim sa v regentskom Anglicku. Lord Jack Byron čelí situácii, ktorá je škandalózna dokonca i preňho: kvôli prehre v kartách sa má oženiť s istou mladou ženou. Nepolepšiteľný búrlivák by urobil všetko, len aby sa z toho vyvliekol, ale bohatý obchodník, ktorému dlhuje peniaze, trvá na svojom. Jack musí odviesť jeho dcéru k oltáru, a navyše ju presvedčiť, že si ju berie z lásky...