Architektúra na Slovensku 1848 - 1918 - Kusý, Martin (Bratislava BRADLO, 1995)
Kniha podáva ucelený obraz vývinu slovenskej architektúry od roku 1848 do 1918.
Keywords: slovenská literatúra; architektúra -- dejiny -- 1848 - 1918; Slovensko; Čechy; odborné publikácie