Cézanne - Naubert-Riserová, Constance (INA, 1996)
Paul Cézanne bol francúzsky maliar a kresliar reprezentujúci prechod medzi impresionizmom konca 19. storočia a kubizmom zo začiatku 20. storočia. Bol jednou z najvýznamnejších postáv francúzskeho maliarstva, ktorú dnes radíme do obdobia postimpresionizmu. Publikácia predstavuje jeho život a dielo.