Feng šuej - Sator, Gunter (Ikar, 1998)
Zdravie, blaho a úspech pomocou pozitívnych energií Kniha o harmonickom a zdravom bývaní vychádza z prastarého čínskeho umenia. Je tu test, pomocou ktorého môžete zistiť, či je váš byt bohatý na energiu a potom rýchlo napravíte rušivé vplyvy. Naučte sa plánovať a zariaďovať bytové priestory a poznatky využijete aj na pracovisku. Príjemne vás prekvapia ohromné výsledky. Znásobte svoju energiu, zlepšite si zdravie i vzťahy k ostatným! Pomocou tohto učenia sa môžete cítiť doma dobre, byť zdravý a šťastný.