Zuzanina skrytá tvár - Sabová, Nata sloveská autorka 22.mája 1972 (Motýľ, 2011)
Čo znamená život pre prítomnosť, chvíle, ktoré prežívajú teraz, čas, ktorý nikdy nedostane prívlastok budúci? Príbeh dvoch mladých ľudí Zuzany a Petra vás zavedie nielen do prekrásnych zákutí Pohronia, kde zažijete veľa zábavných chvíľ s partiou vodákov, ale aj do tajuplného sveta dievčiny, ktorej život sa v priebehu jedného dňa obrátil hore nohami. Ako je možné, že zrazu hrá tak skvele na gitare, keď sa to nikdy neučila? Ako to, že ovláda niekoľko cudzích jazykov? A čo schopnosti, vďaka ktorým sa z nej stala odvážna bojovníčka? Odkiaľ sa vzali? Keď Zuzana zistí, kto v skutočnosti je a čo ju čaká, rozhodne sa uzamknúť svoje srdce a nevpustiť doň žiadneho muža, ktorý by u nej mohol vyvolať city lásky.