Traja mušketieri - Dumas, Alexandre (Mladé letá, 1973)
Jeden za všetkých, všetci za jedného. Spoznajte, ako to vlastne bolo a prežite na vlastné čitateľské oči dobrodružstvá odvážneho D?Artagnana a jeho priateľov, mušketierov Athosa, Porthosa a Aramisa, na ich ceste cti, slávy a oddanosti k Francúzsku a jeho kráľovi. Nádherný román, v ktorom sa humor, sentiment a napätie miešajú s fikciou a históriou a vytvárajú tak úžasné klbká vzrušenia, ktoré dokáže rozmotať len silný príbeh vytvorený Alexandrom Dumasom - jedným z najlepších rozprávačov všetkých čias.