Horký dech. 1. - Harrisonová, Sarah (Ivo Železný, 1995)
Harriet Blairová, úspešná autorka milostných historických románov, sa vo svojich 35 rokoch ocitá v dosť typickej situácii: manžela má na rok preč z domu, deti jej pomaly odrastajú, rozhodne netrpí finančnou núdzou a do ich obce sa prisťahoval krásny lekár, ktorý je z polovice Grékom. Nevera je na dosah ruky. Harriet však ani vo svojich divokých spisovateľských fantáziách netuší, ako môže taký mimomanželský pomer vyzerať, keď sa do neho večne niekto pletie ... A tak sa pred nami rozvíja príbeh plný napätia a vášne, výdatne okorenený pikantným humorom. Ako asi dopadne?