Studené nohy. 2. - Harrisonová, Sarah (Ivo Železný, 1994)
Harriet Blairová, ani nie 40 ročná príťažlivá žena, je úspešná a obľúbená autorka ženských románov. Dohodne sa s manželom, že sa na čas rozídu a hľadá spôsob, ako by, ako matka dvoch dospievajúcich detí a zároveň emancipovaná žena, mohla žiť nezávislejšie. Život Harriet pripravuje jedno prekvapenie za druhým. Ona je však optimistka a zvláda všetky prekvapenia s humorom, nadhľadom a závideniahodným pôvabom.