Sladko v ústach - Kardošová, Barbora slovenská autorka, scénaristka 1969 (Slovart s.r.o, 2009)
Myslíte si, že nevera je hriešna, že sladké romániky sú len pre ženy a nemôžu nikdy dobre dopadnúť a že neexistuje recept, podľa ktorého dokážete upiecť niečo chutné? Tak čítajte! Budete mať sladko v ústach! Ženy a muži v tomto príbehu sú v najlepšom veku, aby si dokázali všetko vychutnať. Sex, lásku, klamstvo, priateľstvo, nenávisť aj tiramisu. Stela túži po láske, Rita túži po dobrodružstve, Angela po dieťati, Billy po Rite, Emilko po dome a Leo po úspechu. Niekomu sa sny splnia a niekomu nie. Ale to neznamená, že pritom všetkom nemôžu byť šťastní. Od toho šťastia ich nedokáže zastaviť ani smrť.