Vtedy v lese : 1. - Frenchová, Tana írska autorka psychologických detektívnych románov a divadelná herečka 10. mája 1973 (Tatran, 2011)
Fascinujúca detektívka ľ plná akcie, psychologických zápletiek a postáv takých skutočných, že vám pripadajú ako priatelia. Je tu všetko: tragickí milenci, prípad zmiznutých detí, psychopati, mylné dedukcie, trúfalý, zábavný a nespoľahlivý rozprávač. Príbeh vás zdrapne za golier a s krikom vtiahne do lesa.