Satanské moře - Benchley, Peter (Naše vojsko Praha, 1994)
Dobrodružný román s hororovými prvky se zabývá tématikou záhad bermudského trojúhelníku, záhadného mizení lodí a zavede nás na jeden velmi zvláštní ostrov v Karibském moři.
Keywords: triler; horory; anglická literatúra; dobrodružné romány