V núdzi poznáš priateľa - Habovštiaková, Katarína (Trnava Spolok svätého Vojtecha, 1996)
Rozprávky a poviestky na motívy prísloví, porekadiel, pranostík a frazeológie.
Keywords: slovenská literatúra; literatúra pre deti; rozprávky -- didaktické; príslovia; porekadlá; pre čitateľov od 9 rokov