Šašo v ústach - Rojček, František; Cpin, Peter slovenský ilustrátor, výtvarník, grafik 8. novembra 1947 (Bratislava PRIMA ART, 1997)
Kniha riekaniek a veršovaných hádaniek vhodná pre predškolákov.
Keywords: literatúra pre deti; poézia; veľké písmená; pre najmenších čitateľov; slovenská literatúra