Batman Returns - Gardner, Craig Shaw (Warner Books, Inc, 1992)
Na motívy filmu:Gotham City musí čelit dvěma nebezpečným zločincům - bizarnímu zlověstnému Tučňákovi a plíživé záhadné Kočičí ženě. Dokáže Batman bojovat s oběma naráz ?