Zlaté jabĺčka Na motívy ľudovej rozprávky - Brunovský, Albín; Ferková, Hana (Bratislava BUVIK, 1997)
Napísané na motívy ľudovej rozprávky, podľa súpisu slovenských rozprávok Matica Slovenská. Kniha vyšla ako pocta Albínovi Brunovskému pri príležitosti 16. ročníka Bienále ilustrácií Bratislava.
Keywords: literatúra pre deti; veľké písmená; pre čitateľov od 6 rokov; rozprávky - ľudové; slovenská literatúra