Navždy Ambra Čierna / Ambra Čierna vidí červeno. 3. - Danzingerová, Paula (Ikar, 2001)
Školské fotografie sú pre Ambru Čiernu veľký problém. Nielenže na nich nevyzerá tak, ako by si želala, ale komu by ich mala dať? Mame, otcovi, starej mamke so starým ockom, kamarátovi Justínovi, tým určite. Mal by však dostať jednu i Max? A čo s ostatnými snímkami? Školské fotografie sú ako život. Niekedy sa nepodaria tak, ako by sme chceli.